Wij leveren onze artikelen uit eigen voorraad. Dat betekent dat we doorgaans snel kunnen leveren.

Verzending en levertijd
We doen ons uiterste best om bestellingen die op werkdagen voor 16:00 gedaan zijn nog dezelfde dag te verzenden. Bestellingen die in een weekend of op feestdagen gedaan zijn worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Heel soms doen zich omstandigheden voor die ons niet in staat stellen om dit voor elkaar te krijgen. Houdt daarom rekening met een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Voor buitenlandse leveringen kunnen we geen beloftes doen.

Wij geven uw eventuele aflevervoorkeur door aan onze pakketdienst. In de meeste gevallen wordt afgeleverd naar deze voorkeur maar wij kunnen helaas geen garantie geven dat dit altijd gebeurt. Is een pakket eenmaal overgedragen aan de pakketdienst dan kunnen wij het bezorgproces niet meer beïnvloeden.

Verzendkosten
We hanteren een vast tarief voor verzending: € 6,45 inclusief BTW. Voor bestellingen naar België geldt altijd een verzendtarief van € 12,25, naar Duitsland is dit €15,25. Als het pakket door een brievenbus past wordt er niet altijd track&trace code verzonden. Voor andere pakketten ontvang je altijd een track&trace code in je mailbox. Buitenlandse bestellingen worden altijd als pakket verzonden.

Betalingen
Je kunt betalen met iDeal, Bancontact of een bankoverschrijving naar rekeningnummer NL27KNAB0255722168 t.n.v. de Mantinger Es (NatureGear is onderdeel van de Mantinger Es). Vergeet niet je ordernummer te vermelden bij de bankoverschrijving. Bestellingen worden uitgeleverd zodra de betaling bij ons binnen is. Van uit België kan afgerekend worden met Bancontact.

Afhalen
Je kunt je bestelling ook afhalen in Mantinge. Dit kun je aangeven bij je bestelling. Bij het afrekenen kun je in het opmerkingenveld aangeven wanneer je langs wilt komen. Even bellen naar 0593769035 of mailen naar info@naturegear.nl mag natuurlijk ook. We zijn heel flexibel wat betreft afhalen (ook in het weekend), maar een heel enkele keer zijn we er niet. Laat daarom altijd even weten wanneer je langs wilt komen.

Het afhaaladres:
Bed & Breakfast de Mantinger Es
Ekkelkampen 9 L1
9436PH  Mantinge(Dr.)
0593769035
info@naturegear.nl

Je factuur
Je ontvangt je factuur in je mailbox zodra de bestelling door ons verwerkt is.