Wij leveren zoveel mogelijk producten uit voorraad. Dat betekent dat we doorgaans snel kunnen leveren.

Verzending en levertijd
We doen ons uiterste best om bestellingen die op werkdagen voor 16:00 gedaan zijn nog dezelfde dag te verzenden. Bestellingen die in een weekend of op feestdagen gedaan zijn worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Heel soms doen zich omstandigheden voor die ons niet in staat stellen om dit voor elkaar te krijgen. Houdt daarom rekening met een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Voor buitenlandse leveringen kunnen we geen beloftes doen.

Wij geven uw eventuele aflevervoorkeur door aan onze pakketdienst PostNL. In de meeste gevallen wordt afgeleverd naar deze voorkeur maar wij kunnen helaas geen garantie geven dat dit altijd gebeurt. Is een pakket eenmaal overgedragen aan PostNL dan kunnen wij het bezorgproces niet meer beïnvloeden.

Verzendkosten
We hanteren een vast tarief voor verzending: € 6,95. Voor bestellingen naar België en Duitsland geldt altijd een verzendtarief van € 11,25.
Als het pakket door een brievenbus past wordt er niet altijd track&trace code verzonden. Voor andere pakketten ontvang je altijd een track&trace code in je mailbox. Buitenlandse bestellingen worden altijd als pakket verzonden.

Betalingen
Je kunt betalen met iDeal of een bankoverschrijving naar rekeningnummer NL27KNAB0255722168 t.n.v. de Mantinger Es (NatureGear is onderdeel van de Mantinger Es). Vergeet niet je ordernummer te vermelden bij de bankoverschrijving. Bestellingen worden uitgeleverd zodra de betaling bij ons binnen is.

Afhalen
Je kunt je bestelling ook afhalen in Mantinge. Dit kun je aangeven bij je bestelling. In het opmerkingenveld kun je aangeven wanneer je langs wilt komen. Even bellen naar 0593769035 of mailen naar info@naturegear.nl mag natuurlijk ook. We zijn heel flexibel wat betreft afhalen (ook in het weekend), maar een heel enkele keer zijn we er niet. Laat daarom altijd weten wanneer je langs denkt te komen.

Het afhaaladres:
Theeschenkerij en Bed & Breakfast de Mantinger Es
Ekkelkampen 9 L1
9436PH  Mantinge(Dr.)
0593769035
info@naturegear.nl

Je factuur
Je ontvangt je factuur in je mailbox zodra de bestelling door ons verzonden is.