Logo NatureGear.nl

NatureGear is onderdeel van de Mantinger Es, een kleine theeschenkerij met Bed & Breakfast in het hart van het Drentse natuurgebied Mantingerbos- en weiden. Oer- gezellig en het ademt natuur! Kleinschalig, vriendelijk en met de beste service. Ben je in de buurt van Mantinge? Neem gerust even contact op, in onze theeschenkerij kun je ook buiten openingstijden de artikelen bekijken en kopen. Uiteraard afhankelijk van de geldende Corona maatregelen.

Hopelijk vindt je hier wat leuks. In ieder geval bedankt voor je bezoek!

Wij sparen het milieu: onze artikelen worden verpakt in hergebruikt materiaal. In tegenstelling tot grote webshops gebruiken wij voor omverpakkingen hergebruikt- en overschotmateriaal. Uw aankoop wordt vakkundig en degelijk ingepakt met materiaal dat eerder gebruikt is of elders overbodig was. Hergebruik gaat in onze ogen voor recyclen om de eenvoudige reden dat recyclen ook energie kost. Alleen daarom al koop je bij NatureGear!


Set senseo mokken

Winteraanbieding
zes senseo vogelmokken € 29,95

Zes senseo mokken met fraaie afbeeldingen van inheemse vogels
Aanbieding geldig t/m 31-01-2022


Nestkast voor merel en lijster

Winteraanbieding
Nestkast voor merel of lijster €32,95

Massief Douglas hout, handgemaakt. Ook geschikt als voederhuisje. Aanbieding geldig t/m 23-01-2022


Vaak gekocht of meebesteld

Wandel- en fietsboeken

Wandelen en fietsen in de natuur, de mooiste routes van Drenthe. Vergezeld van heerlijke picknickrecepten. Of lees hoe je nog veel meer kunt genieten van wandelen.