Logo NatureGear.nl

Welk natuurcadeau zoek je?

NatureGear is onderdeel van de Mantinger Es, een kleine theeschenkerij met Bed & Breakfast in het hart van het Drentse natuurgebied Mantingerbos- en weiden. Oer- gezellig en het ademt natuur! Kleinschalig, vriendelijk en met de beste service. Ben je in de buurt van Mantinge? Neem gerust even contact op, in onze theeschenkerij kun je (ook buiten openingstijden) de artikelen bekijken en kopen.

Hopelijk vindt je hier wat leuks. In ieder geval bedankt voor je bezoek!

Nieuwste artikelen

Kado tips

Wandel- en fietsboeken

Wandelen en fietsen in de natuur, de mooiste routes van Drenthe. Vergezeld van heerlijke picknickrecepten. Of lees hoe je nog veel meer kunt genieten van wandelen.

Kadoshop de Mantinger Es

Bezoek ons
Ben je in de buurt en wil je de artikelen van dichtbij zien? Bezoek dan onze theeschenkerij in Mantinge. Je kunt daar alle natuurkado’s bekijken en kopen. Voor een heerlijke koffie of cappuccino met appeltaart kun je er uiteraard ook terecht.

Theeschenkerij en B&B de Mantinger Es
Ekkelkampen 9 L1
9436PH Mantinge (Dr.)
t 0593769035
e info@naturegear.nl

Wij sparen het milieu: onze artikelen worden verpakt in hergebruikt materiaal. In tegenstelling tot grote webshops gebruiken wij voor omverpakkingen hergebruikt- en overschotmateriaal. Uw aankoop wordt vakkundig en degelijk ingepakt met materiaal dat eerder gebruikt is of elders overbodig was. Hergebruik gaat in onze ogen voor recyclen om de eenvoudige reden dat recyclen ook energie kost. Alleen daarom al koop je bij NatureGear!